Skip to main content

Koppelen

Uw horloge kan worden gekoppeld als dit niet is gebeurd toen u het de eerste keer hebt opgestart.

1 Het horloge activeren​

2 Open het menu en selecteer het instellingenmenu​

3 Open het menu en selecteer de geavanceerde instellingen​

4 Ga naar de optie en start het resetten van het horloge​

5 Bevestig het verwijderen van de gegevens​

Raak het gebied op het scherm aan dat uw keuze toont.

Bevestigen: (accepteren): de op uw horloge opgeslagen gegevens (tijdmeting, meldingen, enz.) worden gewist, maar als het horloge is verbonden met de app, blijft een kopie van de gesynchroniseerde gegevens bewaard en toegankelijk.

Annuleren: (weigeren): de procedure wordt geannuleerd.

Het horloge voert een nieuwe initialisatiecyclus uit, zoals toen het voor het eerst werd opgestart.

Ga door met de opstartprocedure