Skip to main content

Párování

Hodinky lze spárovat, pokud se tak nestalo již při prvním použití.

1 Aktivace hodinek​

2 Zobrazení a výběr nabídky nastavení​

3 Zobrazení a výběr pokročilého nastavení​

4 Zobrazení a zahájení opětovné inicializace hodinek​

5 Potvrzení odstranění dat​

Dotkněte se zóny na obrazovce, která odpovídá vašemu výběru.

Potvrdit: Data uložená v hodinkách budou vymazána (čas, zprávy atd.), ale pokud jsou hodinky připojeny k aplikaci, synchronizovaná data budou zálohována a stále přístupná.

Zrušit: Proces se zruší.

Hodinky provedou nový inicializační cyklus, stejný jako při prvním spuštění.

Pokračování s procesem spouštění