Skip to main content

Pariliittäminen

Kellosi voidaan pariliittää, jos sitä ei tehty ensimmäisen käyttökerran yhteydessä.

1 Aktivoi kello​

2 Näytä ja valitse asetukset-valikko​

3 Näytä ja valitse lisäasetukset​

4 Näytä ja aloita kellon uudelleenalustus​

5 Confirm data deletion​

Kosketa valintaasi vastaavaa näyttöaluetta.

Vahvista: kelloon tallennetut tiedot poistetaan (ajanotto, viestit jne.), mutta jos kello on yhdistetty sovellukseen, synkronoidut tiedot varmuuskopioidaan ja ne ovat edelleen käytettävissä.

Peruuta: menettely peruutetaan.

Kello suorittaa uuden alustamisjakson. Saman kuin kellon ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä.

Jatka käynnistysmenettelyä