Skip to main content

Avanceret

Brug af avancerede indstillinger

Disse indstillinger bruges til at kalibrere viserne eller geninitialisere dit ur.

1 Aktivér uret​

2 Vis og vælg indstillingsmenuen​

3 Vis og vælg avancerede indstillinger​


CALIBRATE​

Denne funktion bruges til at kalibrere viserne, når de ikke længere er korrekt placeret. Det kan ske efter et stød, eller når uret er tæt på et kraftigt magnetfelt.

1 Vis og start kalibrering af visere​

Uret udfører en kalibrering af viserne for at sikre, at de er placeret nøjagtigt.

Slut på kalibrering


RESET​

Denne funktion geninitialiserer dit ur, så du igen kan vælge parret eller ikke-parret tilstand.

2 Vis og start geninitialisering af uret​

3 Bekræft sletning af data​

Tryk på den skærmzone, der matcher dit valg.

Bekræft: De data, der er gemt på dit ur, vil blive slettet (tidtagning, beskeder etc.), men hvis uret er forbundet med appen, vil de synkroniserede data blive sikkerhedskopieret og stadig være tilgængelige.

Annuller: Proceduren annulleres.

Uret vil udføre en ny initialisering – den samme som da det blev startet første gang.

Fortsæt opstartsproceduren